a
InimaCopiilor_logo
FĂRĂ TINE,
INIMA COPIILOR S-AR OPRI!

DONEAZĂ PRIN SMS

Trimite textul CRESCla 8845 și ajuți cu 2 euro lunar la construirea Secției de Terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Județtean de Urgență Târgu Mureș.

Valoarea donaţiei este de 2 euro/lună.

Suma alocată cauzei este de 2 euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom Romania Mobile şi Vodafone România.

Poți opri donațiile oricând trimițând un SMS cu textul CRESC STOP la 8845.

De de ce să donez lunar?
Lucrările pentru extinderea Secției de Terapie intensivă nou-născuți de la Târgu Mureș vor începe îndată ce noi (Inima Copiilor și ACV România) vom reuși să strângem suma necesară construcției.

Fiecare SMS de 2 euro pe care îi primim de la tine lună de lună ne aduce mai aproape de acel moment: avem nevoie, pentru acest proiect, de 6.000.000 euro și fiecare ajutor, mare sau mic, contează enorm.

Îți mulțumim din inimă!

Cum pot dona lunar?
Donația începe cu un SMS pe care îl trimiți la 8845, cu textul CRESC.
Pentru rețelele Vodafone si Telekom România primești apoi un mesaj prin care ți se cere să confirmi că vrei să faci donația.

Începi să donezi 2 euro în fiecare lună. (Este ca și cum te-ai abona să donezi.)

Donația este automată și se petrece în ziua din lună în care ai trimis SMS-ul inițial. Dacă ai abonament, cei 2 euro se adaugă pe factură, iar noi îi primim după ce tu plătești factura. Dacă ai cartelă preplătită, cei 2 euro se scad din creditul disponibil în acel moment.

Numărul 8845 este valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din România.

De de ce să donez lunar?
Poți opri donația oricând trimițând un SMS cu textul CRESC STOP la 8845.

Poți relua donația după oprire la fel cum ai început-o: trimiți CRESC la 8845.

Cum pot relua donația lunară dacă am întrerupt-o?
Poți relua donația la fel cum ai început-o: trimiți SMS cu textul CRESC la 8845.
Pot dona de pe o cartelă preplătită?
Bineînțeles. Dacă donezi de pe o cartelă preplătită, cei 2 euro se scad din creditul disponibil pe cartelă în acel moment. Dacă nu ai suficient credit, donația nu se face, dar este reluată în luna următoare.
Donația include TVA?
Pentru donațiile lunare de pe abonament, indiferent de rețea, nu se percepe TVA.

Dacă folosești o cartelă preplătită, ai plătit deja TVA la achiziția creditului. În momentul donației lunare, din creditul disponibil pe cartelă se retrag doar cei 2 euro (valabil pentru cartelele Digi Mobil, Orange sau Telekom Romania Mobile).

Pentru cartelele preplătite Vodafone, suma retrasă din credit este de 1,68 euro. Vodafone completează restul până la 2 euro (adică adaugă donației tale TVA-ul aferent, deja plătit de tine la cumpărarea cartelei).

Ce se întâmplă, concret, cu banii donați?
ACV ROmânia și Asociația Inima Copiilor construiesc la Târgu Mureș o secție de terapie intensivă neonatală de cel mai înalt nivel.
În România există o singură secție de nivel 3B: la Spitalul Marie Curie din București, construita de Asociația Inima Copiilor.
Secția nouă de la Târgu Mureș va fi a doua. Și este mare-mare nevoie de ea!

Construim DE LA ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o clădire care va fi conectată cu spitalul printr-o pasarelă. Vor fi peste 2.500 m² de spațiu medical conceput și amenajat la cele mai înalte standarde, dedicat exclusiv îngrijirii nou-născuților.

Pentru orice alte întrebări, te rugăm să ne contactezi la contact@nounascutimures.ro sau la telefon 021 327 75 41.

Ne poți ajuta în multe alte feluri

Îți mulțumim din inimă!