a
InimaCopiilor_logo
FĂRĂ TINE,
INIMA COPIILOR S-AR OPRI!

DONEAZĂ PRIN SMS

Trimite textul LOVEla 8844 și ajuți cu 2 euro lunar la extinderea Secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie.
Iar NN Romania dublează donația ta.

Valoarea donaţiei este de 2 euro/lună.

Suma alocată cauzei este de 2 euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom Romania Mobile şi Vodafone România.

Poți opri donațiile oricând trimițând un SMS cu textul LOVE STOP la 8844.

De de ce să donez lunar?
Efortul nostru de a ajuta copiii bolnavi de inimă este unul continuu. Și fiecare ajutor pe termen lung pe care îl primim este extrem de important.

Anual se nasc în România peste 1.000 de copii cu malformații cardiace. O parte dintre ei trebuie operați urgent, alții pot aștepta: așa se face că în fiecare an 1.500 de copii sunt pe lista celor care au nevoie de operații pe inimă.

Extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalul de copii Marie Curie din București dă mai multe șanse mai multor copii de pe această listă. Și este ea însăși un efort care se va întinde pe aproape 2 ani.

Fiecare 2 euro pe care îi primim de la tine înseamnă, de fapt, 4 euro: NN România dublează donația ta! Și cu cât perioada pe care ne ajuți este mai lungă, cu atât mai mai ușor putem duce la bun sfârșit acest proiect atât de important.

Îți mulțumim din inimă!

Cum pot dona lunar?
Donația începe cu un SMS pe care îl trimiți la 8844, cu textul LOVE.
Pentru rețelele Vodafone si Telekom România primești apoi un mesaj prin care ți se cere să confirmi că vrei să faci donația.

Începi să donezi 2 euro în fiecare lună. (Este ca și cum te-ai abona să donezi.)

Donația este automată și se petrece în ziua din lună în care ai trimis SMS-ul inițial. Dacă ai abonament, cei 2 euro se adaugă pe factură, iar noi îi primim după ce tu plătești factura. Dacă ai cartelă preplătită, cei 2 euro se scad din creditul disponibil în acel moment.

Numărul 8844 este valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din România.

De de ce să donez lunar?
Poți opri donația oricând trimițând un SMS cu textul LOVE STOP la 8844.

Poți relua donația după oprire la fel cum ai început-o: trimiți LOVE la 8844.

Cum pot relua donația lunară dacă am întrerupt-o?
Poți relua donația la fel cum ai început-o: trimiți SMS cu textul LOVE la 8844.
Pot dona de pe o cartelă preplătită?
Bineînțeles. Dacă donezi de pe o cartelă preplătită, cei 2 euro se scad din creditul disponibil pe cartelă în acel moment. Dacă nu ai suficient credit, donația nu se face, dar este reluată în luna următoare.
Donația include TVA?
Pentru donațiile lunare de pe abonament, indiferent de rețea, nu se percepe TVA.

Dacă folosești o cartelă preplătită, ai plătit deja TVA la achiziția creditului. În momentul donației lunare, din creditul disponibil pe cartelă se retrag doar cei 2 euro (valabil pentru cartelele Digi Mobil, Orange sau Telekom Romania Mobile).

Pentru cartelele preplătite Vodafone, suma retrasă din credit este de 1,68 euro. Vodafone completează restul până la 2 euro (adică adaugă donației tale TVA-ul aferent, deja plătit de tine la cumpărarea cartelei).

Ce se întâmplă, concret, cu banii donați?
Folosim banii primiți de la tine pentru a finanța extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de copii Marie Curie din București. Această secție este amenajată chiar de noi, între 2009 și 2011, și este unul dintre cele mai moderne spații medicale din România, inclusiv după standardele anului 2021.

Extinderea înseamnă dublarea capacității secției: 400 de copii vor putea fi operați pe inimă la Marie Curie, an de an.

Încă de la început am avut în plan extinderea ei, care este acum posibilă pentru că spațiul necesar devine disponibil în 2022. Concret, este vorba despre:
• amenajarea celei de-a doua săli de operații
• 18-20 de locuri la Terapie Intensivă Cardiacă (acum sunt 6)
• 25 de locuri în saloanele în care vor fi îngrijiți copiii înainte și după operații
• reamenajarea și modernizarea spațiilor și a aparaturii specifice
• o suprafață totală de peste 1.900 m2 (de la 745 m2 acum)

Proiectul începe în cursul primei jumătăți a lui 2022, cu etapa de proiectare și autorizare, și este estimat să se încheie la finalul lui 2023. Costul total estimat în acest moment este de circa 3.000.000 de euro.

NN România, unul dintre cei mai vechi parteneri ai Asociației Inima Copiilor, susține acest proiect printr-o sponsorizare de 500.000 de euro și angajamentul că va dubla toate donațiile pe care le primim prin SMS.

Pentru orice alte întrebări, te rugăm să ne contactezi la office@inimacopiilor.ro sau la telefon 021 327 75 41.

Ne poți ajuta în multe alte feluri

Îți mulțumim din inimă!