SUSTINEREA CARDIOCHIRURGIEI LA MARIE CURIE

Departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie trebuie sustinut pentru a putea porni si functiona cum trebuie. Dorim sa ajutam cat mai mult pentru a sti ca pacientii tratati in acest centru modern vor avea parte de cea mai buna ingrijire.

SPECIALIZAREA PEROSNALULUI MEDICAL

In Romania exista prea putina experienta in cardiochirurgie pediatrica, iar o parte din personalul care va fi angajat va trebui scolarizat in centre medicale din strainatate. Dorim sa sustinem financiar scolarizarea cadrelor medicale care vor fi angajate in departament.

ORGANIZAREA DE MISIUNI MEDICALE

Cardiochirurgia pediatrica presupune o munca de echipa si personal cu experienta, iar acest lucru necesita timp. Timpul este insa ceea ce nu avem: in fiecare zi se nasc in medie 3 copii bolnavi de inima. Pentru a asigura reusita interventilor chirurgicale in perioada de formare a echipei, vom organiza misiuni medicale cu specialisti din strainatate care vor lucra impreuna cu medicii Departamentului.


SUSTINEREA MATERIALA A DEPARTAMENTULUI

Deocamdata departamentul nu are un buget aprobat si sunt putine sanse ca acest lucru sa se intample in curand. Dorim sa sprijinim financiar operatiile a cel putin 100 de copii in noul departament prin achizitionarea consumabilelor necesare.