Da-i LOVE în viata reala unui copil bolnav de inima!

Trimite un SMS cu textul "LOVE" la 8844
si doneaza 2 euro lunar pentru copiii bolnavi de inima

Asociația Inima Copiilor și-a început activitatea pentru a ajuta copiii bolnavi de inimă și a oferi speranță părinților care nu mai întrezăreau nicio soluție.

Am construit singura secție de cardiochirurgie din țară dedicată exclusiv copiilor, în spitalul de copii Marie Curie din București.

Primul copil a fost operat aici în 2013, în cadrul unei misiuni medicale umanitare - prima dintr-o lungă serie de misiuni care continuă și astăzi.

Lunar, pentru 7-14 zile, aducem în București medici cu experiență care operează copii bolnavi de inimă și formează personalul medical românesc. E un proiect în colaborare cu Clinica San Donato din Milano, Asociația Bambini Cardiopatici nel Mondo și cu Ministerul Sănătății.

Daca pentru primele misiuni a fost nevoie de 15 specialiști străini, acum paricipă la misiuni doar 4 specialiști din străinătate pentru că echipa românească a făcut progrese enorme.

14 - 20 de copii sunt operați la fiecare misiune - numărul depinde de dificultatea operațiilor și de perioada pe care pacienții operați trebuie să o petreacă în terapie intensivă.

170 de copii au fost salvați în 2017 și 2018. În 2019, sperăm sa fie aproape 200, iar anul viitor chiar mai mulți.

Și aici intervii tu, pentru că avem nevoie de mult ajutor pentru a continua aceste misiuni.
Trimite un SMS cu textul ”LOVE” la 8844 și vei deveni susținătorul copiilor bolnavi de inimă cu o donație lunară de 2 euro.

Îți mulțumim din inimă!

Cum procedezi?

Simplu:

Trimite un SMS cu textul LOVE la 8844 pentru a dona 2 euro în fiecare lună pentru copiii bolnavi de inimă.

Poți anula donația recurentă în orice moment trimițând LOVE STOP la 8844.

Numărul este valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din România.

Suma donată lunar este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În cazul cartelelor preplătite, în reţelele Digi Mobil, Orange sau Telekom Romania Mobile, TVA a fost reţinut la achiziţia creditului, iar atunci când se face o donaţie, din cont este retrasă suma de 2 Euro. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite active în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Mai multe detalii>>Dacă ai nelămuriri, ne poți găsi oricând:

Alex Popa
email: alexandru.popa@inimacopiilor.ro
tel: +40 722 360 339

Enona Chiriac
email: echiriac@inimacopiilor.ro
tel: +40 723 346 134